Uw tandarts in Almere, al meer dan 25 jaar!

U zoekt een goede tandarts in Almere ?

Tandartspraktijk Faunabuurt in Almere Buiten, al meer dan 26 jaar!

In Almere -Buiten vindt u vele tandartsen en tandartspraktijken. De keuze valt meestal op de tandarts in Almere die het dichtst bij u in buurt praktijk houdt. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat u daarmee ook de juiste tandarts of tandartspraktijk heeft gekozen? Soms kan, voor wie twee maal per jaar de tandarts bezoekt, een klein stukje verder rijden of fietsen, een wereld van verschil maken.

Het vinden en kiezen van een de juiste tandarts die bij U en uw gezin past is een lastige opgave. Gelukkig helpt het internet tegenwoordig al best veel. Het tandarts-team van Tandartspraktijk Faunabuurt biedt u in ieder geval de modernste en meest patiëntvriendelijke behandelingen. Toch blijft de ‘klik’ hetgeen het zwaarste weegt.

Dora Pocsai Tandarts Almere
Dora Pocsai | Tandarts / Praktijkhouder

Uw tandarts en mondzorgpraktijk in Almere Buiten
Onze tandartspraktijk bestaat al meer dan 26 jaar en staat voor dat beetje meer persoonlijke aandacht, vaste tandartsen waarmee u een relatie opbouwt en die u kennen. Tandartsen die u geruststellen en beschikken over de expertise die u van een vakbekwame tandarts mag en moet verwachten. Geen onnodige kosten maar een eerlijke en betrouwbare behandeling of halfjaarlijkse controle, bij onze tandartspraktijk voelt u zich thuis en bent u verzekerd van goede en tevens preventieve zorg. Ons team staat altijd voor uw klaar!

Onze tandartspraktijk in Almere Buiten beschikt over 3 behandelkamers waarin de tandartsen en een mondhygiëne-specialiste werken.  We hebben daarbij alle mondzorg faciliteiten onder één dak. Naast de Algemene Tandheelkunde bieden wij:

Cosmetische Tandheelkunde
Endodontologie( de wortelkanaalbehandeling)
Implantologie (mét 3D- technologie )
Parodontologie
Algemene mondhygiëne

Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak: 036-532 51 42 of stuur een email aan contact@tandartsfaunabuurt.nl