Uw tandarts in Almere

Tandartspraktijk Faunabuurt al meer dan 22 jaar!

In Almere vindt u vele tandartsen en tandartspraktijken. De keuze valt meestal op de tandarts in Almere die het dichtst in uw buurt praktijk houdt. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat u daarmee ook de juiste tandarts of tandartspraktijk heeft gekozen.

Het vinden en kiezen van een de juiste tandarts die bij U en uw gezin past is een lastige opgave. Gelukkig helpt het internet tegenwoordig al best veel. Het tandarts-team van Tandartspraktijk Faunabuurt biedt u in ieder geval de modernste en meest patiëntvriendelijke behandelingen.

Waarom Tandartspraktijk Faunabuurt in Almere Buiten?
Onze tandartspraktijk bestaat al meer dan 22 jaar en staat voor dat beetje meer persoonlijke aandacht, vaste tandartsen waarmee u een relatie opbouwt en die u kennen,  tandartsen die u geruststellen en beschikken over de expertise die u van een tandarts mag en moet verwachten. Geen onnodige kosten maar een eerlijke en betrouwbare behandeling of halfjaarlijkse controle, bij onze tandartspraktijk voelt u zich thuis en bent u verzekerd van goede en tevens preventieve zorg.

Onze tandartspraktijk heeft 3 behandelkamers waar twee tandartsen en een mondhygiëne-specialiste werken.  We hebben daarbij alle mondzorg faciliteiten onder één dak. Naast de algemene Tandheelkunde bieden wij:

Cosmetische Tandheelkunde
Endodontologie ( de wortelkanaalbehandeling)
Implantologie  ( mét 3D- technologie )
Parodontologie
Algemene mondhygiëne