Implantologie, het plaatsen van tandimplantaten

Implantologie Almere; Bij tandartspraktijk Faunabuurt hebben we ontdekt dat tandheelkundige implantaten de kwaliteit van leven van onze patiënten in Almere écht kunnen verbeteren. Tandheelkundige implantaten kunnen de algehele gezondheid van onze patiënten verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd het vertrouwen terugkrijgen dat voortkomt uit een mooie glimlach die er goed uitziet en natuurlijk aanvoelt.

Tandheelkundige implantaten zijn de meest structureel gezonde en cosmetisch meest aangename restauratie voor ontbrekende tanden. Door de wortel van een ontbrekende tand te vervangen, zorgt elk tandheelkundig implantaat voor een op maat gemaakte restauratie, zoals een kroon of een kunstgebit, met een ongeëvenaarde functie en een absoluut natuurlijk ogende esthetiek.

Als u één of meerdere tanden mist, verwelkomen de tandartsen en/of implantoloog van onze praktijk u graag om deze optie te bespreken en om u te helpen beslissen of tandheelkundige implantaten de juiste keuze zijn voor uw glimlach.

Neem vandaag nog contact op met onze praktijk om een ​​consult voor een tandheelkundig implantaat met onze implantoloog Mw. Msc. Afraa Aljanabi te plannen. Afspraken kunnen ook worden gemaakt door onze balie voor cosmetische tandheelkunde in Almere te bellen op 036-5325142.

Implantologie Almere
Afraa Janabi , Master in Orale Implantologie / Implantoloog

Implantologie in Almere, tandimplantaten met meeste moderne technologie 
Heeft u één of meerdere tandimplantaten nodig? Dan bent u bij Tandartspraktijk Faunabuurt in Almere aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van titanium tandimplantaten welke geheel met de modernste 3D-technologie worden geplaatst.  Wij kunnen u alle informatie over deze tandheelkundige ingreep verstrekken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en controle.
Mevrouw Msc. Afraa Janabi is Master in Orale Implantologie en is tevens uw aanspreekpunt en adviseur.

Wat is een tandimplantaat?
Een tandimplantaat is eigenlijk goed te vergelijken met een kunstwortel. Als uw eigen tandwortel niet meer voldoet, dan kan er een kunstmatige vervanging ingezet worden. Dit is een schroef die in uw kaak wordt geplaatst. Daar bovenop komt vaak een kroon, brug of overkappingsprothese. Implantaten kunnen zowel in de bovenkaak als onderkaak geplaatst worden.

Het kaakbot en tandvlees moeten allebei gezond zijn voordat de behandeling kan beginnen. Is dit nog niet het geval, dan kunnen wij daar natuurlijk ook voor zorgen. De tandarts of kaakchirurg zal de behandeling voltrekken.

Tandimplantaten laten plaatsen
Implantaten zijn te vergelijken met schroeven die van binnen hol zijn. Soms hebben ze een keramische laag. Wanneer een implantaat geplaatst is, moeten ze eerst aan het bot vastgroeien of ermee vergroeien. Eerder kan er namelijk geen kracht op gezet worden. Implantaten zijn gemaakt van titanium: deze stof wordt door het kaakbot goed verdragen. Titanium is een metaal dat niet door het menselijk lichaam wordt afgestoten. Op een implantaat kan een kroon geplaatst worden. Ook is het mogelijk om er een gebitsprothese of brug op vast te zetten. Voorafgaand aan het zetten van een tandimplantaat wordt u plaatselijk verdoofd.

Na de plaatsing van een implantaat
Wanneer een implantaat geplaatst is duurt het nog drie tot zes maanden voor het voldoende aan het bot gehecht is. In die tijd moeten de implantaten de tijd hebben om zich goed te hechten en mag u dus geen harde dingen eten.

De kosten van een tandimplantaat
Bent u benieuwd naar de kosten van een of meer tand implantaten? Bel dan onze praktijk voor een afspraak met Mw. Aljanabi op nummer 036-5325142.

implantoloog almere-implantaatMsc. Afraa Aljanabi is Master In Orale Implantologie ( Implantoloog ), afgestuurd aan de Goethe Universiteit te Frankfurt (D)

Master in Orale Implantologie

en is lid van:
implantologie almere     implantoloog Almere