Het team van Tandartspraktijk Faunabuurt Almere

Hier stellen we even kort het team voor van onze tandartspraktijk:

 • Uw tandartspraktijk in Almere
  MSc. Dora Pocsai
  Tandarts-Eigenaar / BIG:19066539902

  Dora Pocsai heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland). Voordat ze besloot om tandheelkunde te gaan studeren heeft ze eerst nog haar Master of Arts in Filosofie, Politiek en Romanistiek behaald.

  MSc. Dora Pocsai is tandarts en eigenaar van Tandartspraktijk Faunabuurt Almere.
  Ze nam de praktijk in 2017 over van tandarts Ron Ng,  die 20 jaar lang de praktijk heeft opgebouwd en met pensioen ging.  Dora is sinds 2006 tandarts en heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland) en werkt sinds 2010 in Nederland. Voordat ze de praktijk overnam werkte ze 7 jaar lang met veel plezier bij Tandzorg Utrecht-Overvecht.

  Dora heeft zich gespecialiseerd en gecertificeerd in een aantal tandheelkundige disciplines:

  – Esthetische / Cosmetische tandheelkunde
  – Endodontologie
  – Parodontologie
  – Tandheelkunde voor Kinderen

  Naast haar graad in Tandheelkunde heeft Dora ook een Master of Arts in Politieke Wetenschappen, Filosofie en Romanistiek behaald. Ze studeerde af op haar werk  “Spraakpolitiek in Mexico’. (1997).

  Dora is als tandarts BIG geregistreerd : 19066539902 en Lid van KNMT en KRT

  Lees Meer
 • Implantologie Almere
  Msc. Afraa Al Janabi
  Tandarts-Implantoloog / BIG: 09913658502

  Afraa is een vriendelijke en spontane tandarts die haar opleiding tot tandarts in Bagdad heeft gevolgd. In 2007 is ze naar Nederland gekomen en heeft ze de taal geleerd en het assessment aan de ACTA ( Academisch centrum Tandheelkunde Amsterdam)  voor buitenlandse tandartsen met succes afgerond.  Verder heeft ze haar Master in Orale Implantologie ( MOI ) behaald.

  Afraa Al Janabi heeft ons team van Tandartspraktijk Faunabuurt per 1 Januari 2020 vergezeld.

  Afraa is een vriendelijke en spontane Tandarts/ Implantoloog die haar opleiding tot tandarts in Bagdad heeft gevolgd.
  In 2007 is ze naar Nederland gekomen en heeft ze de taal geleerd en het assessment aan de ACTA ( Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam)  voor buitenlandse tandartsen met succes afgerond.  Verder heeft ze dit jaar haar bekwaamheid  in implantologie ( MOI ) en chirurgische ingrepen behaald.

  2018-2020: Master in Orale Implantologie ( MOI ) Goethe Universiteit Frankfurt
  2011 – 2012: Beroepsinhoudelijke kennis- en vaardigheden toetsen, ACTA. Diploma: behaald
  2011 – 2011: Algemene kennis en -vaardigheden in Utrecht.

  Afraa is BIG geregistreerd: 09913658502 en spreekt naast het Nederlands ook Arabisch en Engels.
  Ze is tevens lid van der NVOI en de ITI.

  Lees Meer
 • Vicky Karailia tandarts almere
  Msc. Vicky Karailia
  Tandarts / BIG 89930980102

  Tandarts Vicky Karailia, is een zeer gepassioneerde tandarts, die graag voor mensen zorgt en toegewijd is om u als patiënt een comfortabel gevoel te geven. Door haar ervaring en goede communicatie geeft zij een met recht een hoogwaardige service.

  Haar meest belangrijkste doel is om niet stil te staan en een leven lang te blijven leren als tandarts. Steeds weer ervaring opdoen en verder specialiseren. Vicky is geboren in Griekenland en afgestudeerd aan de Aristotle University of Thessaloniki als DDS ( Doctor of Dental Surgery ).

  Vicky karailia tandarts almereVicky is meertalig. Haar vader- en moedertaal is Grieks en Pools en daarbij spreekt ze perfect Nederlands en Engels.

  Lees Meer
 • Elisabeth Jurres
  MSc. Elisabeth Jurres
  Tandarts / BIG: 39930331302

  Elisabeth studeerde tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam) de tandheelkunde faculteit van de Universiteit van Amsterdam en de VU. Haar passie ligt bij de algemene tandheelkunde met extra aandacht voor angst tandheelkunde. Elisabeth is een échte, geboren en getogen Almeerse en voelt zich in haar geboortestad helemaal thuis

  Elisabeth Jurres Tandarts AlmereElisabeth is een gedreven tandarts die zich constant op de hoogte houdt van de nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde en bijbehorende behandelmethodes. Elisabeth is een open en spontane tandarts die haar patiënten op natuurlijk wijze geruststelt en graag uitleg geeft over behandelingen.

  Elisabeth is geregistreerd bij de BIG onder nummer: 39930331302

   

  Lees Meer
 • tandarts Kristo Vermaak
  Msc. Kristo Vermaak
  Tandarts ( BIG: 89057614502

  Kristo is een zeer ervaren tandarts met meer dan 20 jaar ervaring.  Kristo is van nature een rustige tandarts die heldere uitleg geeft en zich constant bijschoolt. Naast zijn werk als tandarts is Kristo ook docent op de ACTA ( Tandheelkundige faculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam ). Jaarlijks reist hij als vrijwilliger af…

  Kristo is een zeer ervaren tandarts met meer dan 20 jaar ervaring.  Kristo is van nature een rustige tandarts die heldere uitleg geeft en zich constant bijschoolt.

  Naast zijn werk als tandarts is Kristo ook docent op de ACTA ( Tandheelkundige faculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam ).
  Jaarlijks reist hij als vrijwilliger af naar Afrika om daar voor de MCC ( Medical Checks for Children ) kinderen medische tandheelkundige hulp te bieden.

  Kristo is op maandagen aanwezig op de praktijk en u kunt altijd via onze balie-assistente een afspraak met hem inplannen. Tel: 036-5325142 of contact@tandartsfaunabuurt.nl

   

   

   

   

  Lees Meer
 • Monique Willering Mondhygieniste
  Monique Willering
  Paro-Preventie | Mondhygiëne Specialiste

  Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne en tandvleesproblemen van de patiënten. Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U…

  Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne en tandvleesproblemen van de patiënten.
  Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U bent bij haar in goede handen! Maak gewoon een afspraak !

   

  Lees Meer
 • Laura Van Zanten
  Balie- /Tandartsassistente

  Laura is spontane tandartsassistente en doet haar werk met veel plezier. Een rots in de branding. Laura is er om u te helpen bij het maken van afspraken, het verzetten van uw afspraak of het inschrijven van u als nieuwe patiënt en ze assisteert de tandartsen waar nodig. Neem gerust contact met haar op als u vragen heeft: 036-5325142.

  Laura van ZantenLaura is een spontane dame en de rechterhand van alle tandartsen. Laura is er verder om u te helpen bij het maken van afspraken, het verzetten van uw afspraak of het inschrijven van u als nieuwe patiënt. Laura werkt met veel plezier en overgave en stelt u als patiënt altijd voorop maar ook gerust. Ze kent het klappen van de zweep en staat voor u klaar.

   

  Lees Meer
 • Monique Keverkamp
  Balie-Tandartsassistente

  Monique Keverkamp is balie- en tandartsassistente. Monique is spontaan en heeft een oog voor detail. ‘Losse eindjes’ komen niet voor, alles moet onder controle zijn.

  Monique is sinds vorig jaar onze collega geworden en regelt en organiseert alles wat maar met de praktijk te maken heeft.
  Na jarenlang gewerkt te hebben in de detailhandel was ze toe aan een carrière-switch en was ze bijna haar roeping misgelopen. Monique is pragmatisch en geordend en overziet alles. We zijn dan ook zeer blij met haar als collega.

  Monique is spontaan en heeft een oog voor detail. Dus als u vragen heeft over gemaakte afspraken, over alle mogelijkheden van behandelingen in onze praktijk of u wilt zich inschrijven als nieuwe patiënt, dan neemt u gewoon contact op met Monique: 036-532 51 42 of contact@tandartsfaunabuurt.nl

  Lees Meer
 • Viktoriia Marhitych
  Balie- en Tandartsassistente

  Viktoriia heeft in  September 2019 ons team vergezeld als tandartsassistente.  Ze zal de tandartsen ondersteunen in een dagelijkse behandelingen én ze staat voor u als patiënt klaar om u te helpen, afspraken te maken en te verzetten en u te woord te staan indien u andere vragen heeft.  

  Viktoriia heeft in  September 2019 ons team vergezeld als tandartsassistente.  Ze zal de tandartsen ondersteunen in een dagelijkse behandelingen én ze staat voor u als patiënt klaar om u te helpen, afspraken te maken en te verzetten en u te woord te staan indien u andere vragen heeft.

   

  Lees Meer
 • csilla majoros
  Csilla Majoros
  Balie- Tandartsassistente

  Csilla is een spontane dame die het stokje overneemt van Szabina Kalman die haar studie in de tandheelkunde gaat beginnen.. Csilla is Balie- en tandartsassistente. Jarenlang heeft Csilla in de HR gewerkt maar besloot haar carriere eens een andere wending te geven.  Ze spreekt naast het Hongaars, Nederlands en Engels ook vloeiend Japans! Heeft u…

  Csilla is een spontane dame die het stokje overneemt van Szabina Kalman die haar studie in de tandheelkunde gaat beginnen..
  Csilla is Balie- en tandartsassistente.

  Jarenlang heeft Csilla in de HR gewerkt maar besloot haar carriere eens een andere wending te geven.  Ze spreekt naast het Hongaars, Nederlands en Engels ook vloeiend Japans!

  Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven?  Bel of mail: 036-532 5142 of contact@tandartsfaunabuurt.nl

   

  Lees Meer

Tandartspraktijk Faunabuurt is sinds 1996 uw tandarts in Almere.  Onze praktijk staat voor dat beetje meer persoonlijke aandacht,  vaste tandartsen waarmee u een relatie opbouwt en die u kent. Tandartsen die u geruststellen en beschikken over de expertise die u van een tandarts mag en moet verwachten.  Geen onnodige kosten maar een eerlijke en betrouwbare behandeling of gewoon een controle, bij onze tandartspraktijk voelt u zich thuis. Zoekt u een goede tandarts in Almere?  Schrijf u nu in, u bent van harte welkom! Bellen kan ook: 036-532 51 42