Het team van Tandartspraktijk Faunabuurt Almere

Hier stellen we even kort het team voor van onze tandartspraktijk:

 • Dora Pocsai
  MSc. Dora Pocsai
  Tandarts / Eigenaar (BIG:19066539902)

  Dora Pocsai M.A. heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland). Voordat ze besloot om tandheelkunde te gaan studeren heeft ze eerst nog haar Master of Arts in filosofie en romanistiek gehaald.

  Drs. Dora Pocsai is al meer dan 10 jaar tandarts en heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland).

  De afgelopen 7 jaar heeft ze gewerkt bij Tandzorg Utrecht-Overvecht en per 1 februari 2017 zet ze de 20-jarig bestaande Tandartspraktijk Faunabuurt  Almere van tandarts Ron Ng voort.

  Dora heeft zich gespecialiseerd en gecertificeerd in een aantal tandheelkundige disciplines: ( zie uitgebreide CV)

  • Esthetische / Cosmetische tandheelkunde
  • Endodontologie
  • Parodontologie
  • Kindertandheelkunde

  Naast haar graad in Tandheelkunde heeft Dora ook een Master of Arts in filosofie en romanistiek behaald. Ze studeerde af op haar werk  “Spraakpolitiek in Mexico’.(1997)

  Dora is als tandarts BIG geregistreerd onder nummer: 19066539902 en Lid van ANT en KRT

  Lees Meer
 • Monique Willering Mondhygieniste
  Monique Willering
  Paro-Preventie | Mondhygiëne Specialiste

  Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne van de patiënten. Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U bent bij…

  Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne van de patiënten.
  Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U bent bij haar in goede handen!  Maak gewoon een afspraak !

   

  Lees Meer
 • Markus Doepke
  MSc. Markus Doepke
  Tandarts (BIG: 59909076502)

  Tandarts Markus Doepke is in 1995 afgestudeerd als Algemeen Tandarts aan de Universiteit van Düsseldorf en heeft zich daarna gespecialiseerd in o.a. prothetisch-restauratieve tandheelkunde en orale- en maxillofaciale chirurgie. Drs. Doepke werkt al sinds 2010 in Nederland en is een zeer gedreven tandarts die zijn vak ziet als een hobby. Markus is een zeer attente en…

  Tandarts Markus Doepke is in 1995 afgestudeerd als Algemeen Tandarts aan de Universiteit van Düsseldorf en heeft zich daarna gespecialiseerd in o.a. prothetisch-restauratieve tandheelkunde en orale- en maxillofaciale chirurgie. Drs. Doepke werkt al sinds 2010 in Nederland en is een zeer gedreven tandarts die zijn vak ziet als een hobby.
  Markus is een zeer attente en rustige tandarts die de tijd neemt om zijn patiënten te informeren en alle mogelijke opties rustig door te nemen. De tevredenheid van de patiënt staat altijd voorop.

  Lees Meer
 • Dalarna ter Riet
  Dalarna Moltini
  Tandartsassistente

  Dalarna is rots in branding in de praktijk en staat u graag te woord indien u vragen heeft.

  Dalarna Moltini is onze Allround Praktijkmedewerkster én tandartsassistente van tandarts Markus Doepke.  Als u vragen heeft over gemaakte afspraken, over de mogelijkheden van behandelingen in onze praktijk of u wilt zich inschrijven als nieuwe patiënt, dan neemt u gewoon kontakt op met Dalarna. 036-5325142

  Lees Meer
 • Natasje Bruggeman
  Natasja Bruggeman
  Tandartsassistente

  Natasja is een allround tandartsassistente en de rechterhand van tandarts Markus Doepke. Natasja kent de klappen van de zweep en werkt al meer dan 5 jaar als tandartsassistente.  

  Natasja is een allround tandartsassistente en de rechterhand van tandarts Markus Doepke. Natasja kent de klappen van de zweep en werkt al meer dan 5 jaar als tandartsassistente.

   

  Lees Meer
 • Maria Vervuurt
  Maria Vervuurt
  Tandartsassistente

  Maria is inmiddels al meer dan 6 jaar tandartsassistente bij Tandartspraktijk Faunabuurt en doet dat met veel plezier. Maria is er om u te helpen bij het maken van afspraken, het verzetten van uw afspraak of het inschrijven van u als nieuwe patiënt. Maria werkt met veel plezier en overgave en stelt u als patiënt altijd voorop.

  Verder stelt ze u als patiënt écht gerust indien u toch wat angstig bent. Maria woont in Almere en heeft 2 volwassen kinderen.

  Lees Meer

Tandartspraktijk Faunabuurt is al meer dan 22 jaar uw tandarts in Almere.  Onze praktijk staat voor dat beetje meer persoonlijke aandacht,  vaste tandartsen waarmee u een relatie opbouwt en die u kent, tandartsen die u geruststellen en beschikken over de expertise die u van een tandarts mag en moet verwachten.  Geen onnodige kosten maar een eerlijke en betrouwbare behandeling of gewone een controle, bij onze tandartspraktijk voelt u zich thuis.