Het team van Tandartspraktijk Faunabuurt Almere

Hier stellen we even kort het team voor van onze tandartspraktijk:

 • Dora Pocsai
  MSc. Dora Pocsai
  Tandarts / Eigenaar (BIG:19066539902)

  Dora Pocsai M.A. heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland). Voordat ze besloot om tandheelkunde te gaan studeren heeft ze eerst nog haar Master of Arts in filosofie en romanistiek gehaald.

  MSc. Dora Pocsai is tandarts en eigenaar van  Tandartspraktijk Faunabuurt welke ze in 2017 overnam van tandarts Ron Ng die 20 jaar lang de praktijk heeft opgebouwd.
  Dora is inmiddels alweer 13 jaar tandarts en heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland).
  Dora werkt sinds 2010 in Nederland en heeft 7 jaar met veel plezier gewerkt bij Tandzorg Utrecht-Overvecht.

  Dora heeft zich gespecialiseerd en gecertificeerd in een aantal tandheelkundige disciplines: ( zie uitgebreide CV)

  • Esthetische / Cosmetische tandheelkunde
  • Endodontologie
  • Parodontologie
  • Tandheelkunde voor Kinderen

  Naast haar graad in Tandheelkunde heeft Dora ook een Master of Arts in filosofie en romanistiek behaald. Ze studeerde af op haar werk  “Spraakpolitiek in Mexico’.(1997).
  Dora is als tandarts BIG geregistreerd onder nummer: 19066539902 en Lid van ANT en KRT

  Lees Meer
 • Lola Mogollo
  MSc. Lola Mogollo
  Tandarts (BIG: 69914192502)

  Lola studeerde tandheelkunde aan de Universiteit in Cadíz en kwam vanuit Spanje in 2011 naar Nederland. Ze begon als tandarts in Utrecht en werd daarmee ook collega van Dora en Markus. Inmiddels is Lola naast tandarts ook docente aan de ACTA ( Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam ) de tandheelkunde faculteit van de Universiteit van…

  Lola studeerde tandheelkunde aan de Universiteit in Cadíz en kwam vanuit Spanje in 2011 naar Nederland. Ze begon als tandarts in Utrecht en werd daarmee ook collega van Dora en Markus.
  Inmiddels is Lola naast tandarts ook docente aan de ACTA ( Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam ) de tandheelkunde faculteit van de Universiteit van Amsterdam en de VU.

  Lola is een zeer ervaren en gedreven tandarts die de modernste methodes toepast en jaarlijks vele cursussen en seminars volgt. Ze beheerst het métier van tandarts tot in de finesse
  Lola is is open en spontaan en spreekt 3 talen. Nederlands, Spaans als moedertaal en Engels.

  Lees Meer
 • Markus Doepke
  MSc. Markus Doepke
  Tandarts (BIG: 59909076502)

  Tandarts Markus Doepke is in 1995 afgestudeerd als Algemeen Tandarts aan de Universiteit van Düsseldorf en heeft zich daarna gespecialiseerd in o.a. prothetisch-restauratieve tandheelkunde en orale- en maxillofaciale chirurgie. Drs. Doepke werkt al sinds 2010 in Nederland en is een zeer gedreven tandarts die zijn vak ziet als een hobby. Markus is een zeer attente en…

  Tandarts Markus Doepke is in 1995 afgestudeerd als Algemeen Tandarts aan de Universiteit van Düsseldorf en heeft zich daarna gespecialiseerd in o.a. prothetisch-restauratieve tandheelkunde en orale- en maxillofaciale chirurgie. Drs. Doepke werkt al sinds 2010 in Nederland en is een zeer gedreven tandarts die zijn vak ziet als een hobby.
  Markus is een zeer attente en rustige tandarts die de tijd neemt om zijn patiënten te informeren en alle mogelijke opties rustig door te nemen. De tevredenheid van de patiënt staat altijd voorop.

  Lees Meer
 • roy weijs tandarts
  MSc. Roy Weijs
  Tandarts (BIG:39925552602)

  Tandarts Roy Weijs is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam ( ACTA)  en heeft ons team in April 2019 vergezeld. Roy is een enthousiaste en rustige tandarts die tijd voor u neemt en u op uw gemak stelt. Roy wilde altijd al tandarts worden en heeft nu zijn droom verwezenlijkt. Roy houdt van reizen en…

  Tandarts Roy Weijs is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam ( ACTA)  en heeft ons team in April 2019 vergezeld.
  Roy is een enthousiaste en rustige tandarts die tijd voor u neemt en u op uw gemak stelt. Roy wilde altijd al tandarts worden en heeft nu zijn droom verwezenlijkt.
  Roy houdt van reizen en ontdekken en vindt het belangrijk zichzelf te blijven ontwikkelen.

  Lees Meer
 • Monique Willering Mondhygieniste
  Monique Willering
  Paro-Preventie | Mondhygiëne Specialiste

  Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne van de patiënten. Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U bent bij…

  Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne van de patiënten.
  Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U bent bij haar in goede handen!  Maak gewoon een afspraak !

   

  Lees Meer
 • viktoria kalman
  Viktoria Kalman
  Balie- / Tandartsassistente

  Viktoria, is een allround balie- en tandartsassistente welke altijd voor u klaar staat! Viktoria kent het klappen van de zweep en kan u als patiënt helpen met al uw vragen, het verzetten van een afspraak of u als nieuwe patiënt inschrijven bij onze praktijk. Heeft u vragen?  Bel haar gewoon op: 036-5325142

  Viktoria, is een allround balie- en tandartsassistente welke altijd voor u klaar staat! Viktoria kent het klappen van de zweep en kan u als patiënt helpen met al uw vragen, het verzetten van een afspraak of u als nieuwe patiënt inschrijven bij onze praktijk. Heeft u vragen?  Bel haar gewoon op: 036-5325142

   

  Lees Meer
 • Laura van Zanten
  Laura Van Zanten
  Balie- /Tandartsassistente

  Laura is spontane tandartsassistente en doet haar werk met veel plezier. Een rots in de branding. Laura is er om u te helpen bij het maken van afspraken, het verzetten van uw afspraak of het inschrijven van u als nieuwe patiënt en ze assisteert de tandartsen waar nodig. Neem gerust contact met haar op als u vragen heeft: 036-5325142.

  Laura is er om u te helpen bij het maken van afspraken, het verzetten van uw afspraak of het inschrijven van u als nieuwe patiënt. Laura werkt met veel plezier en overgave en stelt u als patiënt altijd voorop.

  Lees Meer
 • monique keverkamp
  Monique Keverkamp
  Balie-Tandartsassistente

  Monique Keverkamp is balie- en tandartsassistente. Monique is spontaan en heeft een oog voor detail. ‘Losse eindjes’ komen niet voor, alles moet onder controle zijn.

  Monique is spontaan en heeft een oog voor detail. Dus als u vragen heeft over gemaakte afspraken, over alle mogelijkheden van behandelingen in onze praktijk of u wilt zich inschrijven als nieuwe patiënt, dan neemt u gewoon contact op met Monique.

  Lees Meer
 • claudia broer
  Claudia Broer
  Balie- en Tandartsassistente

  Claudia Broer heeft per 1 Juni 2019 ons team vergezeld als balie- en tandartsassistente. Claudia zal de tandartsen ondersteunen in een dagelijkse behandelingen én Claudia staat voor u als patiënt klaar om u te helpen, afspraken te maken en te verzetten en u te woord te staan indien u andere vragen heeft.  

  Claudia Broer heeft per 1 Juni 2019 ons team vergezeld als balie- en tandartsassistente. Claudia zal de tandartsen ondersteunen in een dagelijkse behandelingen én Claudia staat voor u als patiënt klaar om u te helpen, afspraken te maken en te verzetten en u te woord te staan indien u andere vragen heeft.

   

  Lees Meer

Tandartspraktijk Faunabuurt is al meer dan 22 jaar uw tandarts in Almere.  Onze praktijk staat voor dat beetje meer persoonlijke aandacht,  vaste tandartsen waarmee u een relatie opbouwt en die u kent, tandartsen die u geruststellen en beschikken over de expertise die u van een tandarts mag en moet verwachten.  Geen onnodige kosten maar een eerlijke en betrouwbare behandeling of gewone een controle, bij onze tandartspraktijk voelt u zich thuis.