Het team van Tandartspraktijk Faunabuurt Almere

Hier stellen we even kort het team voor van onze tandartspraktijk:

 • Uw tandartspraktijk in Almere
  MSc. Dora Pocsai
  Tandarts / Eigenaar (BIG:19066539902)

  Dora Pocsai heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland). Voordat ze besloot om tandheelkunde te gaan studeren heeft ze eerst nog haar Master of Arts in Filosofie, Politiek en Romanistiek behaald.

  MSc. Dora Pocsai is tandarts en eigenaar van Tandartspraktijk Faunabuurt Almere.
  Ze nam de praktijk in 2017 over van tandarts Ron Ng,  die 20 jaar lang de praktijk heeft opgebouwd en met pensioen ging.  Dora is inmiddels alweer 15 jaar tandarts en heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland) en werkt sinds 2010 in Nederland. Voordat ze de praktijk overnam werkte ze 7 jaar lang met veel plezier bij Tandzorg Utrecht-Overvecht.

  Dora heeft zich gespecialiseerd en gecertificeerd in een aantal tandheelkundige disciplines: ( zie uitgebreide CV):

  – Esthetische / Cosmetische tandheelkunde
  – Endodontologie
  – Parodontologie
  – Tandheelkunde voor Kinderen

  Naast haar graad in Tandheelkunde heeft Dora ook een Master of Arts in Politieke Wetenschappen, Filosofie en Romanistiek behaald. Ze studeerde af op haar werk  “Spraakpolitiek in Mexico’. (1997).

  Dora is als tandarts BIG geregistreerd : 19066539902 en Lid van ANT en KRT

  Lees Meer
 • Elisabeth Jurres
  MSc. Elisabeth Jurres
  Tandarts (BIG: 39930331302)

  Elisabeth studeerde tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam) de tandheelkunde faculteit van de Universiteit van Amsterdam en de VU. Haar passie ligt bij de algemene tandheelkunde met extra aandacht voor angst tandheelkunde. Elisabeth is een échte, geboren en getogen Almeerse en voelt zich in haar geboortestad helemaal thuis

  Elisabeth Jurres Tandarts AlmereElisabeth is een gedreven tandarts die zich constant op de hoogte houdt van de nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde en bijbehorende behandelmethodes. Elisabeth is een open en spontane tandarts die haar patiënten op natuurlijk wijze geruststelt en graag uitleg geeft over behandelingen.

  Elisabeth is geregistreerd bij de BIG onder nummer: 39930331302

   

  Lees Meer
 • Implantologie Almere
  Msc. Afraa Al Janabi
  Tandarts / Implantoloog (BIG: 09913658502)

  Afraa is een vriendelijke en spontane tandarts die haar opleiding tot tandarts in Bagdad heeft gevolgd. In 2007 is ze naar Nederland gekomen en heeft ze de taal geleerd en het assessment aan de ACTA ( Academisch centrum Tandheelkunde Amsterdam)  voor buitenlandse tandartsen met succes afgerond.  Verder heeft ze haar Master in Orale Implantologie ( MOI ) behaald.

  Afraa Al Janabi heeft ons team van Tandartspraktijk Faunabuurt per 1 Januari 2020 vergezeld.

  Afraa is een vriendelijke en spontane Tandarts/ Implantoloog die haar opleiding tot tandarts in Bagdad heeft gevolgd.
  In 2007 is ze naar Nederland gekomen en heeft ze de taal geleerd en het assessment aan de ACTA ( Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam)  voor buitenlandse tandartsen met succes afgerond.  Verder heeft ze dit jaar haar bekwaamheid  in implantologie ( MOI ) en chirurgische ingrepen behaald.

  2018-2020: Master in Orale Implantologie ( MOI ) Goethe Universiteit Frankfurt
  2011 – 2012: Beroepsinhoudelijke kennis- en vaardigheden toetsen, ACTA. Diploma: behaald
  2011 – 2011: Algemene kennis en -vaardigheden in Utrecht.

  Afraa is BIG geregistreerd: 09913658502 en spreekt naast het Nederlands ook Arabisch en Engels.
  Ze is tevens lid van der NVOI en de ITI.

  Lees Meer
 • Leonie van Dop tandarts
  Msc. Leonie Van Dop
  Tandarts / BIG: 09917064402

  Leonie van Dop heeft in juni 2013 haar 6-jarige studie Tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Na haar studie heeft ze veel ervaring opgedaan als jeugdtandarts en algemeen practicus. Ze koos voor het metier tandheelkunde omdat ze naast het behulpzaam zijn voor andere mensen ook de creativiteit, het nauwkeurig werken en esthetiek van de tandheelkunde erg leuk…

  Leonie van Dop TandartsLeonie van Dop heeft in juni 2013 haar 6-jarige studie Tandheelkunde in Amsterdam afgerond. Na haar studie heeft ze veel ervaring opgedaan als jeugdtandarts en algemeen practicus. Ze koos voor het metier tandheelkunde omdat ze naast het behulpzaam zijn voor andere mensen ook de creativiteit, het nauwkeurig werken en esthetiek van de tandheelkunde erg leuk vindt.

  Tijdens haar stage aan de ACTA kreeg ze mogelijkheid om naar een warm land in Midden-Amerika te mogen afreizen. Voor haar studie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) reisde ze derhalve naar een eiland in het midden van het meer van Nicaragua; Ometepe.
  Op dit eiland was toen een 3-jarig onderzoek bezig van het ACTA waaraan ze heeft meegewerkt.

  Lees Meer
 • Mathijs Delvigne
  Msc. Mathijs Delvigne
  Tandarts ( BIG 19927551102 )

  Na zijn stage in ‘The Big Apple’ New York,  is Mathijs afgestudeerd als tandarts aan de ACTA, de tandheelkundige faculteit van de Universiteit van Amsterdam.  Naast zijn  passie voor de tandheelkunde is Mathijs ook op het vlak van de new-media actief.  Samen met zijn compagnon maakt hij promotie- en instructiefilms voor de tandheelkundige branche.  …

  Na zijn stage in ‘The Big Apple’ New York,  is Mathijs afgestudeerd als tandarts aan de ACTA, de tandheelkundige faculteit van de Universiteit van Amsterdam.  Naast zijn  passie voor de tandheelkunde is Mathijs ook op het vlak van de new-media actief.  Samen met zijn compagnon maakt hij promotie- en instructiefilms voor de tandheelkundige branche.

   

   

  Lees Meer
 • Monique Willering Mondhygieniste
  Monique Willering
  Paro-Preventie | Mondhygiëne Specialiste

  Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne en tandvleesproblemen van de patiënten. Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U…

  Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne en tandvleesproblemen van de patiënten.
  Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U bent bij haar in goede handen! Maak gewoon een afspraak !

   

  Lees Meer
 • Viktoria Kalman
  Preventie-Assistente

  Viktoria is preventie-assistente welke altijd voor u klaar staat! Viktoria kent het klappen van de zweep en kan u als patiënt helpen met uw preventieve mondhygiene en advies.
  Maar ze helpt u natuurlijk ook graag voor het maken van een afspraak of schrijft u in als nieuwe patiënt bij onze praktijk. Viktoria spreekt naast het Nederlands ook Hongaars en Engels. Heeft u vragen?  Bel haar gewoon op: 036-5325142

  Viktoria Kalman TandartsassistenteViktoria, is preventie-assistente welke altijd voor u klaar staat!

  Viktoria kent het klappen van de zweep en kan u als patiënt helpen met uw preventieve mondhygiene en advies. Maar ze helpt u ook graag voor het maken van een afspraak of schrijft u in als nieuwe patiënt bij onze praktijk.

  Viktoria spreekt naast het Nederlands ook Hongaars en Engels. Heeft u vragen?  Bel haar gewoon op: 036-5325142
  Viktoria beszél magyarul
  Viktoria speaks english

   

  Lees Meer
 • Laura Van Zanten
  Balie- /Tandartsassistente

  Laura is spontane tandartsassistente en doet haar werk met veel plezier. Een rots in de branding. Laura is er om u te helpen bij het maken van afspraken, het verzetten van uw afspraak of het inschrijven van u als nieuwe patiënt en ze assisteert de tandartsen waar nodig. Neem gerust contact met haar op als u vragen heeft: 036-5325142.

  Laura van ZantenLaura is een spontane dame en de rechterhand van alle tandartsen. Laura is er verder om u te helpen bij het maken van afspraken, het verzetten van uw afspraak of het inschrijven van u als nieuwe patiënt. Laura werkt met veel plezier en overgave en stelt u als patiënt altijd voorop maar ook gerust. Ze kent het klappen van de zweep en staat voor u klaar.

   

  Lees Meer
 • Monique Keverkamp
  Balie-Tandartsassistente

  Monique Keverkamp is balie- en tandartsassistente. Monique is spontaan en heeft een oog voor detail. ‘Losse eindjes’ komen niet voor, alles moet onder controle zijn.

  Monique is sinds vorig jaar onze collega geworden en regelt en organiseert alles wat maar met de praktijk te maken heeft.
  Na jarenlang gewerkt te hebben in de detailhandel was ze toe aan een carrière-switch en was ze bijna haar roeping misgelopen. Monique is pragmatisch en geordend en overziet alles. We zijn dan ook zeer blij met haar als collega.

  Monique is spontaan en heeft een oog voor detail. Dus als u vragen heeft over gemaakte afspraken, over alle mogelijkheden van behandelingen in onze praktijk of u wilt zich inschrijven als nieuwe patiënt, dan neemt u gewoon contact op met Monique: 036-532 51 42 of contact@tandartsfaunbuurt.nl

  Lees Meer

Tandartspraktijk Faunabuurt is al meer dan 24 jaar uw tandarts in Almere.  Onze praktijk staat voor dat beetje meer persoonlijke aandacht,  vaste tandartsen waarmee u een relatie opbouwt en die u kent. Tandartsen die u geruststellen en beschikken over de expertise die u van een tandarts mag en moet verwachten.  Geen onnodige kosten maar een eerlijke en betrouwbare behandeling of gewoon een controle, bij onze tandartspraktijk voelt u zich thuis. Zoekt u een goede tandarts in Almere?  Schrijf u nu in, u bent van harte welkom! Bellen kan ook: 036-532 51 42