Tandartspraktijk Almere Faunabuurt

Een traditie van vakkundigheid, sinds 1996!
Tandartspraktijk Faunabuurt bestaat al sinds 1996 en heeft haar goede reputatie te danken aan de vakkundigheid en persoonlijke zorg voor de patiënten. Onze praktijk is een kleine maar moderne praktijk waar de persoonlijke aandacht, kwaliteit en de modernste behandelmethodes centraal staan.

Alles op één plek met implantologie, tandartsen en een mondhygiene-specialiste
In onze praktijk werken tandartsen met ieder hun eigen specialismen en een mondhygiëne-specialiste .  De specialisten worden ondersteund door een enthousiast team van tandartsassistentes. Uw complete tandartspraktijk op één plek in Almere Buiten.

Wij laten u niet wachten als u pijn heeft!
Bij een tandheelkundige spoed situatie, of het nu een kiespijn, een gebroken tand of een verloren vulling is, dan begrijpen wij dat u zo snel mogelijk behandeld wilt worden. Wij reserveren dagelijks tijd voor het behandelen van pijnklachten en noodsituaties zodat wij u op dezelfde dag  nog kunnen behandelen. Als u bij ons patiënt bent kunt u er zeker van zijn dat u altijd verzorgd zul worden, zelfs buiten de praktijkuren!

Wij stellen de belangen van U én uw kinderen boven alles 
Onze focus ligt op het behandelen van u en uw gezin. Een echte familietandarts voor volwassenen en kinderen. Dora Pocsai, tandarts en praktijkhoudster, heeft zich o.a. gespecialiseerd in de behandeling van kinderen. Kinderen zijn immers geen volwassenen en hebben een andere benadering nodig dan de ‘grote mensen’.  Met name het preventief behandelen en kinderen het gevoel geven dat de tandarts leuk is en hun tanden goed verzorgd dienen te worden.  Maar ook het goed en juist informeren van de volwassen behoort tot de meest belangrijkste taken van de tandarts. Wat is mogelijk en wat kost het precies?  Zijn er alternatieven?  Allemaal vragen die de tandarts altijd met u bespreekt en de tijd neemt om de opties puntsgewijs met u door te nemen.

Wij maken tandheelkunde comfortabel.
Een tandartsbezoek hoeft niet meer onaangenaam en beangstigend zijn. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën om uw bezoek zo ontspannen mogelijk te maken. We maken daarvoor o.a. gebruik van de meest geavanceerde en comfortabele behandelstoelen maar ook alle mogelijkheden om pijnloos te worden behandeld.

Gewoon betaalbaar, zoals het hoort!
We weten dat de tandheelkundige kosten soms onverwacht hoog kunnen zijn en de lach die u altijd al wilde hebben u snel vergaat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij helpen U om met eerlijk advies en duidelijkheid de juiste tandheelkundige zorg te geven en de lach te geven die u wenst. Wij bieden hulp om uw tandheelkundige zorg  aan te passen aan uw budget en verzekering én we bekijken wat de maximale voordelen zijn die uw verzekering u kan bieden. Uiteraard werken wij alléén met de landelijk vastgestelde tarieven.

Al uw tandheelkundige zorg op één plek
Familie-tandartspraktijken bieden doorgaans alleen elementaire tandheelkundige zorg. Onze praktijk weet wat u bezig houdt. Wij hebben geïnvesteerd in de apparatuur, technologie en jaarlijkse opleidingen die nodig zijn om u te kunnen voorzien van de beste en meest moderne behandelingen.

“Onze missie is om iedereen een levenslange gezonde lach te geven en met onze hulp is dat eenvoudiger dan u wellicht denkt! Met passie helpen wij onze patiënten voor een beter levenskwaliteit dankzij een goede orale gezondheid.” Dora Pocsai | tandarts

U wilt gewoon een goede tandarts?