Uw tandartspraktijk in Almere

MSc. Dora Pocsai

Dora Pocsai heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de Ludwig Maximilian Universiteit in München ( Duitsland). Voordat ze besloot om tandheelkunde te gaan studeren heeft ze eerst nog haar Master of Arts in Filosofie, Politiek en Romanistiek behaald.

Implantologie Almere

Msc. Afraa Al Janabi

Afraa is een vriendelijke en spontane tandarts die haar opleiding tot tandarts in Bagdad heeft gevolgd. In 2007 is ze naar Nederland gekomen en heeft ze de taal geleerd en het assessment aan de ACTA ( Academisch centrum Tandheelkunde Amsterdam)  voor buitenlandse tandartsen met succes afgerond.  Verder heeft ze haar Master in Orale Implantologie ( MOI ) behaald.

Vicky Karailia tandarts almere

Msc. Vicky Karailia

Tandarts Vicky Karailia, is een zeer gepassioneerde tandarts, die graag voor mensen zorgt en toegewijd is om u als patiënt een comfortabel gevoel te geven. Door haar ervaring en goede communicatie geeft zij een met recht een hoogwaardige service.

Elisabeth Jurres

MSc. Elisabeth Jurres

Elisabeth studeerde tandheelkunde aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam) de tandheelkunde faculteit van de Universiteit van Amsterdam en de VU. Haar passie ligt bij de algemene tandheelkunde met extra aandacht voor angst tandheelkunde. Elisabeth is een échte, geboren en getogen Almeerse en voelt zich in haar geboortestad helemaal thuis

Monique Willering Mondhygieniste

Monique Willering

Monique Willering is begonnen als tandartsassistente en volgde vervolgens de opleiding tot preventieassistente / mondhygiëne.  Vervolgens heeft ze haar diploma als Paro-Preventie Assistente behaald en richt ze zich sindsdien volledig op de mondhygiëne en tandvleesproblemen van de patiënten. Monique is een enthousiaste én gedreven persoonlijkheid die u vakkundig bijstaat bij uw mondhygiëne en tandvleesproblematiek. U…

Laura Van Zanten

Laura is spontane tandartsassistente en doet haar werk met veel plezier. Een rots in de branding. Laura is er om u te helpen bij het maken van afspraken, het verzetten van uw afspraak of het inschrijven van u als nieuwe patiënt en ze assisteert de tandartsen waar nodig. Neem gerust contact met haar op als u vragen heeft: 036-5325142.

Monique Keverkamp

Monique Keverkamp is balie- en tandartsassistente. Monique is spontaan en heeft een oog voor detail. ‘Losse eindjes’ komen niet voor, alles moet onder controle zijn.

Viktoriia Marhitych

Viktoriia heeft in  September 2019 ons team vergezeld als tandartsassistente.  Ze zal de tandartsen ondersteunen in een dagelijkse behandelingen én ze staat voor u als patiënt klaar om u te helpen, afspraken te maken en te verzetten en u te woord te staan indien u andere vragen heeft.  

Szabina Kalman

Szabina Kalman

Szábina is een spontane dame die het stokje overneemt van haar zus Viktoria die haar studie in de tandheelkunde gaat continueren na vele jaren bij onze praktijk gewerkt te hebben. Szábina is op maandag te vinden aan de balie en de andere dagen assisteert zij de tandartsen. Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven? …