Dora Pocsai Tandarts

“MIJN DROOM IS WERKELIJKHEID GEWORDEN!”

Ik werk nu ruim 11 jaar als tandarts waarvan de laatste 7 jaar bij Tandzorg Utrecht-Overvecht. Al jaren wil ik graag dichter bij huis werken vanuit een eigen plek en was al jaren opzoek naar een goede praktijk waar ik mijn beroep als tandarts kan uitoefenen.

‘Zoekt en gij zult vinden’ was mijn slogan en ik hield de moed erin. Toen kwam ik Ron tegen en we hadden gelijk een klik met elkaar.

Ron wilde na 20 jaar wat rustiger aan gaan doen en ik wilde juist mijn eigen plekje in Almere, dichter bij huis. Ik ben dan ook zeer blij en vereerd dat ik de praktijk van Ron mag voortzetten. We hebben veel gemeen en de we hebben dezelfde doelstelling; Tandarts zijn is een missie.

Ik volg jaarlijks vele cursussen en bijscholing om mijn patiënten de beste en meest moderne behandelingen te kunnen geven. Een mooi maar vooral gezond gebit is immers belangrijk voor uw hele lichamelijk gezondheid én uitstraling.

Ik sta, net als Ron,graag voor u klaar en zie u graag in de praktijk voor een persoonlijke ontmoeting.
Tot dan! Dora Pocsai

“IK GEEF HET STOKJE MET EEN GERUST HART DOOR !”

Na ruim 20 jaar intensief mijn beroep uitgeoefend te hebben in de Tandartspraktijk Faunabuurt aan de Dwergkonijnstraat te Almere, is de tijd aangebroken om het wat rustiger aan te doen. Met plezier in het werk en met volledige inzet heb ik getracht mijn patiënten een goede behandeling aan te bieden.

Het was voor mij belangrijk een goede opvolger te zoeken. Mijn keuze is gevallen op Dora Pocsai, een collega uit Almere die met liefde en interesse het tandheelkundige vak uitoefent. Zij behandelt op een rustige manier en verstaat de kunst om patiënten op hun gemak te stellen waarbij de hoogste kwaliteit voorop staat. Mijn trouwe assistentes Karin en Maria gaan nu Dora ondersteunen.

Per 1 februari 2017 draag ik de praktijk over aan collega Pocsai. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij de praktijk zal voortzetten met aandacht voor u als patiënt en een zeer deskundige behandeling zal geven. Ter ondersteuning zal ik nog zijdelings aan de praktijk verbonden blijven. Graag wil ik u hierbij bedanken voor het vertrouwen dat u de afgelopen 20 jaar in mij gesteld hebt. Ik weet zeker dat Dora Pocsai uw vertrouwen net zo snel zal winnen.

Nogmaals dank en vriendelijke groet,

Tandarts Ron Ng