De Onzichtbare Beugel van Invisalign

Markus Doepke | Invisalign Go Gecertificeerd
Markus Doepke | Invisalign Go gecertificeerd.
Ja, een Onzichtbare Beugel

Invisalign is een naam ( Invis(able) Align(eren) welke staat voor het onzichtbaar rechtzetten van uw tanden en is inmiddels een pseudoniem geworden voor de ‘Onzichtbare Beugel’.  Wereldwijd zijn er al miljoenen patiënten naar volle tevredenheid mee behandeld.
De reden is eenvoudig. De grootste groep patiënten ziet vaak de langdurige en uitgebreide orthodontische behandelingen niet zitten ondanks dat ze dolgraag rechte tanden willen. Juist ook op wat latere leeftijd willen mensen niet graag no gezien worden met een metalen beugel.  Voor deze groep is onzichtbare beugel van Invisalign ideaal!

Markus Doepke is gecertificeerd Invisalign specialist bij onze tandartspraktijk in Almere.  Heeft u vragen over deze onzichtbare beugel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Tel: 036-5325142 of contact@tandartsfaunabuurt.nl

Voor wie ?

Invisalign’s Onzichtbare beugel is een nieuwe en moderne manier om uw tanden weer recht te zetten d.m.v. het indiceren, plannen en monitoren van uw cosmetische wensen en uw gebit. Invisalign is een modern en transparante beugelsysteem om uw tanden mooi recht te zetten maar ook als u na een eerdere ‘ouderwetse’beugel last heeft van orthodontische terugval.

Wat zijn de voordelen van de onzichtbare beugel voor u als patiënt ?
 • Alles op maat gemaakt
  Elke beugel wordt voor u op maat gemaakt voor een optimaal draagcomfort.
 • Nagenoeg onzichtbaar
  De beugels zijn zeer dun en transparant. Hierdoor zijn ze nagenoeg onzichtbaar in het dagelijks gebruik.
 • Gemakkelijk in gebruik
  Met een aantal simpele stappen is het behandelplan eenvoudig door u te volgen zonder poespas.
 • Bewezen effectief
  Al meer dan zes miljoen patiënten wereldwijd zijn hebben al een onzichtbare beugel van Invisalign gehad.
 • Eenvoudig uitneembaar
  Omdat de beugels uitneembaar zijn is het gemakkelijk om uw gebruikelijke mondhygiëne voort te zetten en te genieten van uw normale eetpatroon

Hoe snel resultaat ?
Bij een juist gebruik van de Invisalign beugel kan de patiënt binnen drie maanden al het eindresultaat bereiken.

 

Hieronder een paar Youtube filmpjes van een Vlogster  ‘BeautyGloss’. Zij vertelt haar ervaringen over de onzichtbare beugel en geeft haar onafhankelijke mening .